Gerookte Mexicaanse bonensoep

Gerookte Mexicaanse bonensoep

5.0 2 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties

Zutaten

Zure amandelroom
  • gepelde amandelen
    60 g
  • rauwe cashewnoten
    60 g
  • water
    200 g
  • gele ui
    60 g
  • citroensap
    1 el
  • ciderazijn
    1 el
  • zout
    1 - 2 snuifjes
Mexicaanse bonensoep
  • gele ui in stukken gesneden
    180 g
  • knoflookteentjes
    2
  • olijfolie
    1 tl
  • gemalen komijn
    1 tl
  • gemalen koriander
    ½ tl
  • chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 2 pepers - zie tips)
    20 - 30 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • tomatenpuree
    70 g
  • groentebouillonpasta (zie tips)
    1 tl
  • water
    250 g
  • kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • witte bonen, uit blik gemengd, in blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
    400 g
  • maïskorrels, bevroren
    120 g
  • gedroogde oregano
    ½ el
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • vers korianderblad voor de garnering

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portie

Natrium 1123.5 mg
Eiweiß 13.4 g
Brennwert 1157.8 kJ / 275.5 kcal
Fett 7.2 g
Ballaststoffe 14.2 g
gesättigte Fettsäuren 1 g
Kohlenhydrate 32.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen