Geräte und Zubehör
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Bessenschuim
10 Min