Geräte und Zubehör
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
amandelen70 g
-
koriander, vers bladeren en stengels5 - 6 takjes
-
rode ui1
-
teentje knoflook3
-
zeezout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen¼ theelepel
-
gedroogde gemalen gember¼ tl
-
kaneel, gemalen1 - 2 snuifjes
-
paprikapoeder½ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
komijn, gemalen1 ½ tl
-
kippenbout, met vel in stukken gesneden (2-3 cm)600 g
-
bloemkool in roosjes gebroken500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
water500 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren, grof gehakt5 - 8 takjes
-
citroen alleen sap, naar smaak½ - 1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
605.9 mg
Eiweiß
34.4 g
Brennwert
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Fett
26.1 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Pad Thai
45 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.