Geräte und Zubehör
Rundergoulash met deegballetjes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Deegballetjes
-
300 g witbrood, oudbakkenbroodjes300 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
boter en meer voor het invetten25 g
-
melk220 g
-
eieren3
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
-
teentjes knoflook3
-
uien in kwarten gesneden450 g
-
30 g geklaarde boterolie30 g
-
rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier750 g
-
suiker1 tl
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers350 g
-
rode wijn200 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
½ tl karwijzaadgemalen karwij½ tl
-
geraspte citroenschil1 tl
-
verse marjolein1 el
-
gedroogde laurierbladeren3
-
jeneverbessen5
-
2 kruidnagelsgemalen kruidnagels1 snuifje
-
water300 g
-
bloem30 g
-
paprika rood en groen, in dunne reepjes200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
38 g
Brennwert
2315 kJ /
553 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini kerstboompjes
45 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Pekingeend
45 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
BBQ-saus
20 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min