Geräte und Zubehör
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 porties
Zutaten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
55 g
Brennwert
5113 kJ /
1222 kcal
Fett
92 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min