Geräte und Zubehör
Zalm met venkel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
1148 kJ /
280 kcal
Fett
17 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Mosselen met Frietjes
45 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min