Geräte und Zubehör
Koolsoep
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
786 kJ /
188 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Basis kippenbouillon
35 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Pompoensoep
35 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Citrus lekkernij
50 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min