Geräte und Zubehör
Kabeljauw in tomatensaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.8 mg
Eiweiß
29.6 g
Brennwert
1291.8 kJ /
308.7 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Zalm met venkel
40 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min