Geräte und Zubehör
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten100 g
-
citroensap20 g
-
zout2 ½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
rode paprika stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden400 g
-
rode uien in dunne partjes (± 1 cm)100 g
-
aardappelen in partjes (± 3 cm)100 g
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen in plakjes (0,5 cm)1
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn2 takjes
-
venkelknol in plakjes (± 3 mm)300 g
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 5 cm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
geroosterde rode paprika's (zie tip)140 g
-
gepelde amandelen 15 min geweekt in heet water en uitgelekt100 g
-
brood in plakjes, om op te dienen500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2731.5 mg
Eiweiß
234.6 g
Brennwert
8176.1 kJ /
1954.1 kcal
Fett
67.7 g
Ballaststoffe
15.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
92.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Vis
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min