Geräte und Zubehör
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
5990 kJ /
1336 kcal
Fett
75 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
158 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Peergelei
10 Std.
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.