Geräte und Zubehör
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
Pizzadeeg
-
olijfolie om in te vetten
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldinstantgist2 tl
-
bloem400 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
De saus en het beleg
-
kaas medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)240 g
-
rode uien in vier gesneden120 g
-
paprika, rode in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
tomaten passata250 g
-
tomatenpuree30 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
1 tl zoete paprikapoederpaprikapoeder (gerookt)1 tl
-
cayennepeper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 tl
-
olijfolie om in te vetten
-
bloem om te bebloemen
-
spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt300 g
-
eieren4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Eiweiß
19.4 g
Brennwert
1765 kJ /
422 kcal
Fett
20.6 g
Kohlenhydrate
39.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Voordeel menu's
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Beef laab
1 Std. 5 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Azteca taart
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min