Geräte und Zubehör
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
koriander alleen de blaadjes4 takjes
-
peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
teentjes knoflook2
-
ui (1 ui), gehalveerd150 g
-
olijfolie40 g
-
kaneel2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
½ tl saffraan draadjessaffraan, gemalen2 snuifjes
-
¼ tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm)rundvlees topside steak getrimd en in blokjes (3 cm)800 g
-
1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon naar believen1 - 2 el
-
bloem2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
300 g couscous, medium, korrelscouscous parels300 g
-
water900 g
-
wortelen in stukken (1-2 cm)180 g
-
raap in stukken (1-2 cm)220 g
-
courgette in stukken (1-2 cm)250 g
-
rozijnen100 g
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt240 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
86.3 g
Brennwert
4467 kJ /
1063 kcal
Fett
32.7 g
Ballaststoffe
15.1 g
Kohlenhydrate
99.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Koken met de Varoma
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cholent
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Kip met citroen
50 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min