Dagelijks & Creatief kookboek

Dit kookboek brengt recepten die twee mogelijke doelen hebben: een voor het dagelijks leven en een voor creatieve dagen. Elk eenvoudig, alledaags recept wordt gevolgd door een meer verfijnde versie, maar welke u ook kiest, u zult er zeker van genieten!

Ontdek het beste van twee werelden met het nieuwe Thermomix®-kookboek

Wij stellen u het 'Dagelijks & Creatief' kookboek voor. Hebt u maar anderhalf uur om te koken? Ga voor een alledaags recept. Wilt u uw gasten verrassen of experimenteren met nieuwe technieken? Durf de meer uitgebreide versie. Om recepten te herkennen, hoeft u alleen maar naar de kleur op de achtergrond te kijken: een lichte achtergrond staat voor een eenvoudig recept voor dagelijks gebruik, terwijl een donkere kleur de creatieve versie aangeeft.

Laat u inspireren...

Dagelijks koken

Of u nu een beginnende kok op zoek naar een eenvoudig recept te bereiden bent of gewoon op zoek naar een snel gerecht voor drukke dagen, het 'Dagelijks & Creatief'-kookboek staat vol met snelle en praktische oplossingen om een ​​heerlijke maaltijd te bereiden!

Creatieve dagen

Koken en creativiteit gaan hand in hand. Ontdek recepten om uw gasten te verrassen terwijl u geniet van het koken, zonder haast. Geniet van de recepten met gesloten TM6-modi via de Cookidoo® collectie en Guided Cooking.

Ontdek de collectie hier

Ontdek het nu!

Ontdek de volledige Thermomix®-ervaring met geweldige foto's, recepttips en inspirerende verhalen in onze gedrukte versie. Deze is beschikbaar via onze webshop!

Bestel nu