Top tips met de Thermomix-Cutter

Heb je er ooit van gedroomd dat je Thermomix dunne plakjes komkommer of wortelsticks kon snijden? Droom niet langer! De Thermomix-snijder snijdt en raspt ingrediënten nauwkeurig en efficiënt met uitzonderlijke resultaten. Dit nieuwe accessoire is compatibel met zowel Thermomix TM6 als TM5 en maakt je gerechten nog eenvoudiger te bereiden en nog leuker!

Wat zijn de voordelen van de Thermomix® Cutter?

Veelzijdig - 1 schijf, 4 verschillende messen.
Met de Thermomix® Snijder kan je genieten van 4 unieke snijopties– dunne snede, dikke snede, dunne rasp en dikke rasp.

Bespaar tijd in de keuken.
De Thermomix® Snijder is compact en veelzijdig en ideaal voor dagelijks gebruik. Het maakt de bereiding van fruit en groenten snel en gemakkelijk. Geen verspilde tijd of moeite meer met een snijplank of mes.

Gelijkmatig gesneden stukken die gelijkmatig gaar worden. De Thermomix-snijder snijdt uw groenten gelijkmatig voor een perfect resultaat en een gelijkmatige garing, elke keer weer.

Gemakkelijk om indrukwekkende resultaten te bereiken, met nauwkeurige sneden.
Dankzij de vlijmscherpe snijkant snijdt de Thermomix ® Cutter altijd nauwkeurig, waardoor zelfs de eenvoudigste gerechten, zoals een fruitschaal of gestoomde wortelen, een verbluffend eindresultaat krijgen.

Laat de kom van de Thermomix® schoon en klaar voor gebruik achter.
De Thermomix-snijder is ontworpen met het oog op moeiteloos koken. De cutterkorf rust naadloos in de Thermomixkom en maakt de mengkom schoon en gebruiksklaar als u hem eruit haalt.

Zo laat u gezond eten aantrekkelijk uit zien.
Meer fruit en groenten in uw maaltijden ziet het er beter uit dan ooit met de bereiding van perfecte, gezonde gerechten waar uw kinderen dol op zullen zijn, met de Thermomix Cutter.

1 schijf, 2 standen

Om optimaal te kunnen genieten van dit accessoire, gebruikt u de 2 nieuwe Thermomix TM6-modi – __Snijmodus en Raspmodus __– exclusief ontworpen voor gebruik met de Thermomix® Cutter om u nog meer tijd te besparen in de keuken.

Snijmodi

De snijschijf heeft twee kanten, een voor het snijden en een voor het raspen, zodat u fruit en groenten kunt bereiden met vier unieke verschillende sneden:
● Dunne plakken (1-2 mm)
● Dikke plakken (4-5 mm)
● Dun geraspt (2 mm)
● Dik geraspt (4 mm)

5 Tips om het meeste uit je Thermomix® Cutter te halen

  1. Gebruik fruit en groenten die rijp zijn om te eten, maar die stevig aanvoelen (bijv. tomaten, avocado, mango).
  2. Salami of andere gepekelde worsten kunnen met de Thermomix-snijder in plakjes worden gesneden. Verse of gekookte worsten zijn te zacht om netjes en gelijkmatig te snijden.
  3. Voor een beter resultaat altijd in porties snijden en raspen. Dit voorkomt overlopen in het mandje (max. 800 g voedsel). Voordat u begint met snijden of raspen, moet u alle ingrediënten volgens uw recept afwegen.
  4. Scheid de ingrediënten op basis van het soort snijwerk. Zo hoeft u uw cutter maar één keer om te draaien - om te snijden of te raspen.
  5. Gekookte en bevroren ingrediënten zijn niet geschikt om met de Thermomix Cutter in plakjes te snijden of te raspen (met uitzondering van gekookte bieten).

Het mes van uw Thermomix schoonmaken

U kunt het met de hand afwassen onder stromend water of afwasmiddel gebruiken. Laat de snijschijf niet weken om oxidatie te voorkomen. De Thermomix® snijder is ook geschikt voor de vaatwasser, bij voorkeur in het bovenste rek.

Koop nu