Apparaten en accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 porties
Ingrediënten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Rijstsalade
1u.
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Curryworst en linzen
1u.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Aardappel-preisoep
40min