Apparaten en accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 porties
Ingrediënten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Margarita
10min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Mousse van ham
10min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min