Apparaten en accessoires
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 porties
Ingrediënten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Minuut Koolsla
10min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Forelmousse
5min
Aalsterse Vlaai
1u.
Waterzooi van Kip
1u.