Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ghee
- 250 g manteiga cortada em pedaços
Pasta de alho e gengibre
- 100 g dentes de alho c/ casca
- 1000 g água
- 100 g gengibre fresco
- 80 g óleo, mais q.b. p/ conservar
Dal makhani
- 300 g lentilhas pretas (urad dal)
- 2000 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- 2 c. chá de pasta de alho e gengibre
- 1 c. chá de sementes de cominhos
- 3 vagens de cardamomo verde
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 150 g tomate em pedaços
- 2 malaguetas verdes s/ sementes
- 1 c. chá de piripíri moído
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- 1 pau de canela
- 3 cravinhos
- 80 g natas
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2939.6 kJ / 702.6 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 53.2 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1079.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de lentilhas
40min
Tikka masala de couve-flor
30min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Chapatti
1h 30min
Sopa miso
40min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 Min
Caril de legumes
55min
Caril de grão e kale com arroz de coco
1h 20 min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2u. 40min
Húmus de tomate seco com crackers
1h 15 min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35 min
Feijoada vegetariana
1h 20 min