Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amêndoa laminada
- 30 g amido de milho
- 600 g couve-flor inteira
- 1000 g água
-
3
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 3 cubos de caldo de legumes - 250 g polpa de tomate
- 150 g pasta de caril amarela, tipo korma
- 180 g iogurte grego, mais q.b. p/ regar
- 120 g natas
- 1 c. chá de sal
- 80 g tomate fresco cortado em pedaços
- 1 malagueta verde cortada em fatias
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini de beterraba e feta
25min
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Tzatziki
20min
Tikka masala de couve-flor
30min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Frango picado com polenta
45min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1h
Salada de noodles, manga e papaia
Geen beoordelingen
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min