Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ras el hanout
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de curcuma
- 1 c. chá de paprika
- 1 c. chá de gengibre em pó
- ¼ c. chá de pimenta preta em grão
- 1 pau de canela
- 1 c. chá de sementes de coentros
- ½ c. chá de cardamomo verde, só as sementes
- ½ c. chá de pimenta-de-caiena em grão
- 3 cravinhos
- 1 grão de noz-moscada
Tagine
- 35 g azeite, mais 1 fio p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g água
- 400 g nabo cortado em cubos
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 15 g passas de corinto
- 15 g alperce seco cortado em pedaços
- 250 g abóbora cortada em cubos
- 150 g cuscuz
- 50 g caju torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1407 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte vegetariana
1 godz.
Estufado de beringela picante
30 min
Risoto de legumes assados
45 min
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45 min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Tabule com bulgur
30 min
Penne com beringela no forno
50 min
Estufado de amendoim africano
50 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Moussaka de lentilhas
2 godz. 20 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min