Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 400 g abóbora cortada em pedaços (1,5 cm aprox.)
- 250 g massa seca tipo orzo ou risoni
- 300 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 380 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de tomilho seco
- 1 c. sopa de açúcar amarelo
- ½ c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de sal
- 50 g queijo feta desfeito, p/ guarnecer
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1166.5 kJ / 278.8 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 188.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Tikka masala de couve-flor
30min
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Tarte de beterraba e feta
1h 40min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Cuscuz mediterrânico
10min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min