Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 10 g azeite
- ¾ c. chá de ras el hanout
- ¼ c. chá de cominhos em pó
- 300 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 120 g bulgur
- 20 g sumo de limão
- 50 g espinafres baby
- 50 g romã
- 30 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em metades
- 50 g queijo feta cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1663.3 kJ / 397.6 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 994.8 mg
Alternatieve recepten
Arroz preto com manga e salmão
35 dk
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 Min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 Min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30 Min
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 dk
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30 Min
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15 Min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 Min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 Min
Bulgur
35 dk