Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 38.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1 Std. 15 Min
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Gâteau tout chocolat
5h 45min
Cake chocolat-poire
1 Std.
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Gâteau au chocolat aux cerises
2 Std. 15 Min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Gâteau magique au chocolat blanc
3 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat et noisettes
2 Std. 25 Min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 Std. 30 Min