Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème pâtissière
- 75 g de chocolat noir
- 75 g de chocolat pâtissier au caramel
- 400 g de lait demi-écrémé
- 30 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
Le montage
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'eau
-
200
g de pâte d'amande verte
of 200 g de bonbons variés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 364 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Paris-Brest
3 Std.
Pâte sablée sans gluten
45 min
Pâte feuilletée express
2hod.
Galette à la crème d'amande
1 Std. 20 Min
Guirlande givrée à la mirabelle
2hod.
Miroir à la framboise
15 min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mille-feuille chocolat-caramel
3h 30 min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min