Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à macaron
- 10 g de beurre
- 10 g de farine de blé
- 205 g de sucre en poudre
- 95 g d'amandes en poudre
- 75 g de blanc d'œuf
La garniture crème vanillée-fraise
- 110 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 340 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g de fraises
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331 kJ / 557.7 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tarte poire-chocolat
55min
Trianon
3h
Verrine à la pomme
30min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Tarte aux fruits de la Passion
2 Std.