Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à macaron
- 10 g de beurre
- 10 g de farine de blé
- 205 g de sucre en poudre
- 95 g d'amandes en poudre
- 75 g de blanc d'œuf
La garniture crème vanillée-fraise
- 110 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 340 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g de fraises
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2331 kJ / 557.7 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Succès praliné
1h 40min
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Choux façon tiramisu
1h 50min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Verrines aux fraises de saison
1hod. 30min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Le rose-framboise
5 Std.