Apparaten en Accessoires
Cider-Kipstoofpot
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1126 mg
Eiwitten
287.6 g
Calorieën
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Vetten
250.5 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
68.2 g
Koolhydraten
64.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen