Sopa de bacalhau com espinafres

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 doses

Ingrediënten

  • cebola cortada em quartos
    70 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    20 g
  • caldo de peixe líquido (ver dica)
    1000 g
  • batata cortada em cubos (3 cm aprox.)
    500 g
  • folhas de espinafres, frescas picadas grosseiramente
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • paprika fumada
    1 pitada de
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em cubos (4 cm aprox.)
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1191.7 mg
Eiwitten 31.1 g
Calorieën 1259 kJ / 300.9 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 26.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...