Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1500 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (0,5 x 5 cm aprox.)
- 3 c. sopa de farinha
- 200 g vinho branco
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de paprika fumada
-
1
c. chá de orégãos
of 1 c. chá de orégãos frescos - 2 - 3 folhas de louro
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata cortada em pedaços (3x4 cm aprox.)
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1400.8 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 422.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de forma sem glúten
14 Std.
Café de baunilha e aveia
5 min
Frango à Peruana com molho verde e salada de abacate
10 Std. 30 Min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1h
Coxas de frango com puré de cenoura
8h 45min
Lombo de porco com ameixa
13h 30 min
Tarte de fruta fresca - TM6
7 Std.
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1h 10min
Batido proteico de banana e amendoim
5 min
Frango assado com legumes
1h 10min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min
Frango com arroz à Bracarense
1h