Risottata de espargos, brócolos e cogumelos

4.8 5 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    40 g
  • dente de alho cortado em fatias finas
    1
  • pimento cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    150 - 180 g
  • azeite
    20 g
  • espargos verdes cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
    100 g feijão-verde redondo congelado
  • brócolos, só os raminhos
    150 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    100 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • paprika (optioneel)
    1 c. chá de
  • água
    400 g
  • caldo de legumes em pó
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta moída
    ½ c. chá de
  • esparguete
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 752.5 mg
Eiwitten 20.8 g
Calorieën 2099.2 kJ / 501.7 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 14.6 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 89.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...