Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g aneto, fresco (apenas folhas)
- 450 g alho-francês (apenas a parte branca em fatias de 5 mm)
- 560 g água
- 180 g queijo mascarpone
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 1 lombo de salmão s/ pele (600 g aprox.)
- 1 pitada de sal p/ temperar
- 1 pitada de pimenta preta p/ temperar
- 500 g batatinha nova cortada ao meio
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1665.9 kJ / 398.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 841.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45 Min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 Min
Bifes de atum com molho de tomate
30 Min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM6
Geen beoordelingen
Frango com rum e coca-cola
40 Min
Flãs de bacalhau
40 Min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Salada cremosa de camarão
35 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1 Std. 10 Min