Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • weißer Portwein
    75 g
  • Wermut, trocken (z. B. Noilly Prat)
    75 g
  • Weißwein
    75 g
  • Schalotten
    50 g
  • Trüffelbutter
    80 g
  • Maronen, gegart, geschält (Vakuum verpackt)
    300 g
  • Geflügelfond
    500 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Trüffel, frisch in feinen Scheiben
    4 g
  • Entenbrust, geräuchert, in Scheiben
    80 g
    80 g Roastbeef, gegart, in Scheiben
  • Kerbel zum Garnieren
  • Kartoffelchips Sorte Trüffel, zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 512.9 mg
Eiwitten 8.1 g
Calorieën 2506.4 kJ / 599.1 kcal
Vetten 39.2 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 22.3 g
Koolhydraten 43.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...