Apparaten en Accessoires
Char Kway Teow
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
cooking oil50 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
kway teow (flat rice noodles)200 g
-
yellow noodles200 g
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce40 g
-
ground white pepper2 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
garlic3 cloves
-
shallots20 g
-
dried chilli paste (cili boh) (optioneel)10 g
-
red onion sliced thinly20 g
-
Chinese sausage sliced, approx. 1 piece120 g
-
fish sauce10 g
-
water40 g
-
fish cake sliced100 g
-
sugar2 tsp
-
chives, fresh cut to 3 cm length20 g
-
bean sprouts (taugeh), fresh100 g
-
blood cockles100 g
-
eggs beaten2
-
fresh red chilli sliced1
-
calamansi1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
2246.8 mg
Eiwitten
39 g
Calorieën
3439.3 kJ /
822 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
92.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sambal Brinjal
40 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Sup Buntut
3 godz.
Nasi Goreng Kampung
40 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min