Abóbora assada com creme de hortelã e azeite de ervas aromáticas e avelã

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
4 doses

Ingrediënten

  • abóbora-manteiga (1500 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    5 pés de
  • coentros só as folhas
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    100 g
  • alho
    3 dentes de
  • limão raspa e sumo
    1
  • queijo-creme
    250 g
  • iogurte grego natural
    125 g
  • Avelã torrada picada grosseiramente, q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 1416 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 2248 kJ / 537.3 kcal
Vetten 46.9 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 15.6 g
Koolhydraten 25.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...