Caldero del Mar Menor

4.7 6 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 raciones

Ingrediënten

  • 7 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 150 g de aceite de oliva
  • 150 g de tomate triturado
  • 500 g de morralla (pescado de roca), en trozos
  • 1300 g de agua
  • 300 g de arroz bomba
  • 1 - 2 cucharaditas de sal (y algo más para la dorada)
  • 1 dorada o lecha, mújol o magre, de aprox. 600 g (limpia y sin cabeza)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1523.5 mg
Eiwitten 191.5 g
Calorieën 7901 kJ / 1888 kcal
Vetten 85.6 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 13.8 g
Koolhydraten 61.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...