Apparaten en Accessoires
Pizza-Burrata
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
4 stuk
Ingrediënten
-
water1470 g
-
verse gist5 g
-
360 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerkenItaliaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken360 gram
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie en een beetje meer voor het invetten60 gram
-
citroensap10 g
-
pecorino in stukken25 g
-
Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering50 gram
-
basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden35 gram
-
teentje knoflook1
-
pijnboompitten geroosterd10 g
-
peper, gemalen½ tl
-
150 g gehakte tomaten, uit blik, in stukkentomaat in stukken150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd50 g
-
kerstomaten gevierendeeld70 g
-
rucola20 g
-
burrata uitgelekt, in stukjes125 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1294 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2820 kJ /
674 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
81 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Stoofvlees
3u. 10min
Pompoensoep met room
35min