Apparaten en Accessoires
Pizza Diavola
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
3 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2849.7 mg
Eiwitten
43.6 g
Calorieën
4162 kJ /
994.7 kcal
Vetten
43.7 g
Vezels
4.9 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
104.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pitabrood
2u.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Vegan pudding
15min
Mochi's met sesamvulling
50min
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen