Apparaten en Accessoires
Cijfertaart
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
16 portie
Ingrediënten
Icing
-
suiker250 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
witte chocolade om te koken, kleine stukjes of callets180 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden, kamertemperatuur50 g
-
mascarpone100 g
Taart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, plus extra voor het invetten250 g
-
bloem350 g
-
suiker150 g
-
bruine suiker100 g
-
vanillestokje alleen zaden1
-
eieren6
-
melk200 g
-
bakpoeder1 tl
Slagroom en decoratie
-
room, min. 30% vet gekoeld400 g
-
stabilisator voor slagroom16 g
-
fruit, gemengd, vers voor garnering500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Vetten
33.8 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
61.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pindakaas Crackers
35min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Pompoensoep met room
35min