Compatibele versies
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30 Min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1 Std.
Ragoût de chou à la dinde
40 Min
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
40 Min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Ragoût de poulet colombien
2h 20min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 Min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.