Compatibele versies
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g d'eau
- 60 g de pruneaux dénoyautés
- 60 g d'abricots secs dénoyautés et moelleux
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka grecque
1j 20 menit
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1j 30 menit
Couscous aux légumes d’hiver
1h 10 min
Jambalaya de poulet
40 min
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10 min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4j 30 menit
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1j
Tajine de poissons au curry
45 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Chakchouka à la feta
1j
Tajine de poulet et légumes d'été
45 Min