Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 953.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di verdure invernale
50 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Risotto mele, speck e timo
40min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Crespelle ai funghi
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min