Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 953.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Crackers al pistacchio
30min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1u.
Crema ai pomodori arrostiti
1u. 30min
Vincisgrassi
2u. 30min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Mousse al cioccolato con le pere
3u.
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min