Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tacchino sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 - 600 g di tacchino in un unico pezzo (fesa)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Salsa tonnata
- 200 g di olio di arachidi
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 5 - 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- ½ cucchiaio di aceto bianco
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962.3 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 60.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 359.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Pomodorini sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h