Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai cachi
- 200 g di cachi, sbucciati e a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 20 g di burro
- 60 g di vino passito
Filetto
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi, intero (600-700 g circa)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 747.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2h
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 godz. 30 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Capesante glassate alla melagrana
50min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Pici all'etrusca
1h 45min