Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Valentine's Marbled Cake
1 Std. 30 Min
Black tahini banana bread
1h 20min
Flower Pot Egg Pudding
3 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
Geen beoordelingen
Black nougat
3 Std.
Paris–Brest with praline cream
26h
Dirt puddings
1 Std. 30 Min
Red Velvet Cookies
3 Std.
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Cheesecake Brownies
1h 55 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min