Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Geen beoordelingen
Carrot Rice
Geen beoordelingen
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Citrus dust
4 godz. 10 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 min