Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Spaetzle
35 min
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Custard horns
1h 45min
Waffle cones
35 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Herb and garlic dip
5min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h