Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de viande de bœuf à braiser (de préférence gîte, paleron, collier ou joue), coupée en cubes (2-3 cm)
- 350 g de vin rouge, de préférence corsé
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 - 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 150 g d'eau
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 2 carrés de chocolat noir 70% de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1597.7 kJ / 381.8 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 550.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangeade à la fleur d'oranger
2h 20min
Cocktail 'un été à la campagne...'
10 Min
Moules au naturel
20 min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 min
Oeufs brouillés Sous vide
40 min
Fusilli aux moules piquantes
Geen beoordelingen
Jus de fruits de la Passion
10 Min
Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly
2 godz. 5 min
Jus de pommes
20 min
Nectar de fraise
5 Min