Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 125 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (optioneel)
of 10 g de farine de blé (optioneel) - 150 g de vin rouge, de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636.8 kJ / 391.2 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 545.9 mg
Alternatieve recepten
Carottes Vichy
35 Min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1h 45 min
Blanquette de veau
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Jus de pommes
20 λεπτ.
Purée mousseline
40 Min
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Mon petit hachis Parmentier
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45min