Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 125 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (optioneel)
of 10 g de farine de blé (optioneel) - 150 g de vin rouge, de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636.8 kJ / 391.2 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 545.9 mg
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Bolognaise express
20min
Chapelure
10min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Chili Con Carne
30min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3u. 15min
Purée mousseline
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.