Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de fromage à pâte pressée, type appenzeller (fromage suisse) coupé en gros cubes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 ½ l d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 40 g de farine de blé
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 300 g de lait entier
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle au saumon fumé
20 min
Gratin de coquillettes au poireau
45 Min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Gratin de pâtes au fromage
50 menit
Croque-campagne au comté
40 min
Gratin de pâtes
25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Pipe rigate gratinés
1j
Macaroni à la montagnarde
45 Min
Quiche de la boîte à fromage
55 Min
Timbale milanaise
55 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1j