Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g de pecorino, coupé en cubes de 2 cm de côté
of 120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
of 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1798 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40min
Tartiflette
1h 15min
Spaghetti alla carbonara
30min
Ramen carbonara
25 min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Comme une envie de carbo
50min
Riz cantonais
45min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Gnocchis à la carbonara
15min
Carbonara
30min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min