Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive
- 6 gousses d'ail
- 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 100 g de vin blanc
- 120 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1309.8 kJ / 314.7 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1h
Poulet à l'algérienne
40min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Poulet au vin rouge
55min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Poulet aux poivrons
55min
Sauté de veau aux olives
1h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Poulet basquaise
50min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3h 30min