Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
of 5 g de gingembre en poudre - 2 g de quatre-épices
- 25 g de sauce de soja
- 100 g de caramel liquide maison (Voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, grossièrement concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rougail aux chipolatas
50min
Porc au caramel
45 min
Porc au sucre
45 min
Caramel liquide
25min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Rougail saucisse et riz
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min