Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de jambon cuit, en dés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 727.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Cake chorizo-courgette
45 min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 Std. 15 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 min