Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, coupé en morceaux (3 cm) (optioneel)
-
150
g de guanciale, détaillé en dés (voir Conseils)
of 150 g de pancetta, détaillée en dés (voir "Conseil(s)")) - 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre noir moulu
- 1 pincée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mon petit hachis Parmentier
1j
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 min
Miso carbonara udon
25 min
Omelette à la grecque
35 Min
Omelette jambon-épinards
35 Min
Spaghetti carbonara express
25 min
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1j
Spaghetti carbonara fraîches
1 godz. 5 min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 min