Kylling med grøntsagsris

Kylling med grøntsagsris

5.0 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 portioner

Ingrediënten

Kylling med grøntsagsris
  • kyllingebryst, uden skind skåret i ca 2 cm stykker
    500 - 600 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • sød paprika
    ½ tsk
  • gurkemeje, stødt
    ½ tsk
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • gulerødder skåret i stykker
    200 g
  • courgetter skåret i stykker
    200 g
  • røde peberfrugter uden frø, skåret i stykker
    150 g
  • grøntsagsbouillon
    2 tsk
    2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • ris, parboiled
    250 g
  • vand
    1200 g
Sovs
  • persilleblade, friske
    10 - 20 g
  • løg skåret i ottendedele
    170 g
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • fløde, min 30 % fedt
    200 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • sød paprika
    ¾ tsk
  • majsmel
    20 g
  • sennep
    2 tsk

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1904 kJ / 455 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 42 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen