Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa, blanc
- 100 g de graines de chia
- 200 g fécule de maïs
- 100 g arrow-root
Petits pains
- 170 g eau
- 30 g poudre de psyllium
- 115 g lait entier
- 60 g beurre non salé
- 60 g de sucre
- 1 sachet levure boulangère sèche, ou 2 c. à thé
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de xanthane
- 2 œuf de gros calibre, divisé
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé assaisonnements à bagels (optioneel)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 569.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée à la mangue
2 godz. 20 min
Crêpes et gaufres sans gluten
Geen beoordelingen
Baguettes au levain
15h
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 Min
Tortillas de maïs
1h 25 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1h 15min
Trempette S'mores
Geen beoordelingen
Lait de soya (Métrique)
1 godz. 35 min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min